AJANKOHTAISTA

 

AVOIN TYÖPAIKKA:

 

HAEMME MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ ETELÄ-SUOMEN JA VARSINAIS-SUOMEN ALUEELLE

Vastaat oman alueesi myynnistä pääasiassa julkisen sektorin asiakkaille sekä muille liikunnallisia palveluja tarjoaville yhteisöille. Tuotesalkkusi sisältää Pohjoismaiden laajimman valikoiman liikunta- ja toimintavälineitä sekä puistokalusteita. Keskeisiä asiakasryhmiäsi ovat mm. koulut, päiväkodit, liikunta- ja vapaa-aikatoimet, tekniset virastot sekä liikunta- ja leikkipaikkojen suunnittelijat. Panostamme toiminnassamme laatuun ja palveluun, ja tuotteemme ovat turvallisia sekä kestäviä. Kenttätyön lisäksi pääset osallistumaan ja esittelemään tuotteitamme myös erilaisella alan messuilla ja seminaareissa.

Sovit tiimiimme, jos oletinnokas, palveluhenkinen ja sinulla on vahva halu kaupantekoon. Myynnissä onnistumisen edellytyksenä on tuloshakuinen, pitkäjänteinen ja sinnikäs työskentelyote. Nautit asiakaskontateista ja liikut mielelläsi kentällä. Olet itsenäinen, organisoit asiakaskäyntisi ja osaat suunnitella työpäiväsi tehokkaasti. Olet utelias, tunnistat potentiaaliset asiakkaat ja huolehdit hyvin nykyisestä asiakaskunnastamme. Työkokemuksesi ja koulutuksesi suhteen olemme avoimia.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja meistä antaa Petri Arjama, p. 050 3232 982 

 

 
 
 
Educa 2017 banneri
 

UUTUUKSINA PIRESMA SPORT-ULKOPELIKAUKALO JA COURTY-ALUSTA

Raisio, Kerttulan koulu, Piresma Sport-ulkopelikaukalo Courty-alustalla

 

Uutuustuotteemme on Piresma Sport-ulkopelikaukalo. Kaukalon reunan korkeus on 50 cm, muut mitat ovat asiakkaan itse valittavissa. Toinen uutuksistamme on Courty-alusta, joka koostuu toisiinsa liitettävistä laatoista, sen voi asentaa minne tahansa tasaiselle alustalle. Piresma Sport-kaukalon ja Courty-alustan hyviä puolia ovat mm. nopea ja helppo asennus sekä kestävyys, ne soveltuvat vaikkapa rullalätkän pelaamiseen. Courty-alustaa on saatavilla eri värivaihtoehtoja ja siihen saa esimerkiksi pelialueen rajat merkittyä värein. Kaukalo ja alusta ovat valmiit muutamassa tunnissa erilaisiin peleihin!

 

Kuva Raisiosta Kerttulan koulusta, jonne olemme toimittaneet Piresma Sport-kaukalon Courty-alustalla. 

 

Katso myös Turun Sanomien ja Aamuset-lehden jutut aiheesta sekä Turun Sanomien video

 

Padelin suosio lisääntyy

Padel on Suomessa vielä melko uusi laji, mutta sen suosio kasvaa jatkuvasti. Padel lajina on helppo aloittaa ja se tukee hyvin muita mailapelejä. Toimitamme asiakkaillemme viralliset ja laadukkaat padelkentät. Alla pari kuvaa viimeaikaisista padelkenttä -projekteistamme.

Olemme avanneet padelkentille omat verkkosivut, joissa kerromme lajista, kentistä ja varusteista lisää.

TUTUSTU: PADELKENTTA.FI >

 

Kaarina 2016                                                                  Lumijoki 2016

       

 

PADELKENTTÄMME GOEXPO-MESSUILLA

Kiitos kaikille messukävijöille ja pelaajille!

 
GoExpo-messut

Olemme mukana GoExpo-messuilla yhteistyössä Suomen Padel-liitto ry:n kanssa osastolla 7 G 59. 

Tule tutustumaan ja kokeilemaan padelia - hauskaa ja sosiaalista mailapeliä!

 

 

 

 

MEILTÄ NYT MYÖS PADEL-KENTÄT

Etelä-Euroopassa supersuosittu mailapeli padel leviää nyt myös vauhdilla Suomessa. Piresmasta voit nyt tilata viralliset, säiden kestävät ja laadukkaat padel-kentät asennuksineen. Kentät valmistaa espanjalainen Euronix Sport. Autamme ja neuvomme mielellämme jo kentän suunnitteluvaiheessa.      

Voit tutustua padel-kenttäämme täällä tai tilata esitteen soittamalla puh. 09 4390200 tai lähettämällä sähköpostia petri.arjama [at] piresma.fi. 

 

Fun Battle

 

HAUSKAT PELIOHJEET FUN BATTLE, PUOLAGOLF YM. -TUOTTEILLE

Tästä löydät erilaisia peliohjeita, missä voi käyttää Fun Battle, Fire Ball, Puolagolf ja Fatball -tuotteita. Tuotteista on moniin erilaisiin peleihin ja niiden muunnelmiin. Voitte myös itse keksiä tai luoda uusia sääntöjä ja pelejä.

FUN BATTLE

- MACE BALL (Fun Battle välineet)

- WILKE BALL (Fun Battle välineet)

- PUOLAGOLF / SPIN LADDER

- FATBALL

 

 

PIHOILLE, PUISTOIHIN JA LEIKKIPAIKOILLE UUSIA TUOTTEITA

Tuotevalikoimamme on laajentunut uusilla tanskalaisilla Lars Laj leikkipaikka-, puisto- ja pihavälineillä. Voit selata laajaa tuotevalikoimaa tällä hetkellä kuvastostamme ja tulemme jatkossa lisäämään tuotetiedot myös verkkokauppaan.

Lars Laj:n kaikki tuotteet täyttävät luonnollisesti kaikki tarpeelliset turvallisuusnormit ja tuotteiden valmistusmateriaalit kestävät Suomen erilaiset ilmasto-olosuhteet vuosikausia

Mikäli olet suunnittelija tai arkkitehti, löydät tuotteiden DWG-tiedostot tällä hetkellä tuotenumeroittain ao. linkeistä. Tulemme jatkossa helpottamaan hakua linkittämällä DWG-tiedostot tuotteisiin verkkokaupassa.

2D DWG-tiedostot >>

3D DWG-tiedostot >>

 

paivakotikuvasto uutuus

 

UUSIA TUOTTEITA JA TARJOUKSIA LIIKUNTAAN SEKÄ LEIKKIIN

Bubber muovailuhiekka, ruutuhyppymatto, skeitit ja skeittausrampit, maalivahdin käsineet sekä softplay patjasarja, joka on kuin karkkia - näitä ja paljon muuta uutta ja kiinnostavaa löydät uusista TARJOUKSIA JA UUTUUKSIA -kuvastoistamme. Kuvastoja on julkaistu sekä päiväkotitarvikkeille että koululiikuntaan. Voit tutustua kampanjatarjouksiin ja tuotteisiin kuvastot -osiossa tai suoraan ao. linkeistä.

Huom. kuvastojen tuotteet ja kampanjat ovat toistaisteksi tilattavissa vain puhelimitse tai sähköpostitse.

 

TOIMINTAVÄLINEITÄ PÄIVÄKOTIIN (pdf) 

LIIKUNTAVÄLINEET KOULUUN (pdf)

 

 

 

25.-28.6.2014 - PIRESMA MUKANA PIHTIPUTAAN KEIHÄSKARNEVAALEILLA

Piresman edustamat Nordic Sportin keihäät lentävät jälleen pitkälle Suomen huippukeihäänheittäjien riuhtaisemina Pihtiputaan keihäskarnevaaleilla. Keihäskarnevaaleilla on testattavana ja ostettavana uusimmat ja laadukkaimmat keihäät niin harrastajille kuin huippu-urheilijoille. Löydät meidät kentän reunalta pakettiauton ja aurinkovarjon luota.

Hyviä tarjouksia! Tule tutustumaan ja kysymään lisää meiltä aina lauantaihin asti.

 

Keihäsvalikoimamme kilpaurheiluun löydät kohdasta http://www.piresmanet.fi/shop/kilpaurheilu-yleisurheilu/

Pihtiputaan keihäskarnevaaleihin voit tutustua osoitteessa www.keihaskarnevaalit.com

 

 

 

26.07.2013 - YLEISURHEILUN HUIPPUVÄLINEET MYÖS PIRESMASTA

Piresma Oy edustaa myös Yleisurheilun IAAF-hyväksyttyjä Nordic Sport huippuvälineitä. Todisteina huippulaadusta: Välineet olivat mm. Helsingin Olympiastadionin valitsemat huippuvälineet EM-kisoihin 2012 ja kaikki Lontoon Olympiakisojen miesten keihäänheiton mitalistit heittivät Nordic Sportin keihäillä.