Tilauksen käsittely

Tilauksenne käsitellään viipymättä tilauksen saapumisen jälkeen. Keskimääräinen toimitusaika liikunta- ja leikkivälineissä on 10 arkipäivää. Ulkoleikkivälineiden ja puistokalusteiden toimitusaika on n. 5 viikkoa.

Jos tilaukseen tai toimitukseen liittyy erityistoiveita toimitustapojen, -ajankohtien tai yhteyshenkilöiden suhteen, voit lisätä tietoja tilauslomakkeen ”lisätietoja” -kenttään.

Tilauksesta toimitetaan automaattisesti tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksaminen

Yritykset ja yhteisöt:

Maksuehto on 21 päivää netto. Viivästyskorko 11,5%.

Toimitamme laskun e-laskuna tai postitse. Voitte jättää verkkolaskutusosoitteenne tilauslomakkeella joko sille tarkoitettuihin tietokenttiin tai lisätietoihin.

Yksityishenkilöt:

Yksityishenkilöiltä pyydämme maksun etukäteen joko verkkokaupassa suoraan maksuvälineiden avulla tai suuremmissa tilauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen laskeaksemme edullisimman toimitustavan.

Käytämme maksutapojen kumppanina Checkoutia Finland Oy:tä, joka on osa OP-ryhmää. Checkoutin maksuehdot löydät [https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/]

Toimitusehdot:

Kertatoimituksen arvon ylittäessä 3400 euroa ilman arvonlisäveroa, toimitetaan tuotteet rahtivapaasti. Rahtivapausrajan alittavat tilaukset toimitetaan kuljetussopimustemme puitteissa halvimmalla tavalla.

Keskimääräinen toimitusaika liikunta- ja leikkivälineissä on 10 arkipäivää.

Ulkoleikkivälineiden ja puistokalusteiden toimitusaika on n. 5 viikkoa.

Kuljetusvauriot/Reklamaatiot:

Mahdolliset vauriot tai puutteet tilauksessa on välittömästi mainittava tavaran kuljettajalle ja merkittävä rahtikirjaan sekä ilmoitettava meille.

Palautukset:

Tavaroiden palautuksesta on aina sovittava meidän kanssamme. Mahdolliset sovitut palautukset on palautettava ALKUPERÄISESSÄ PAKKAUKSESSA.

 

® Oy Piresma Ab. Kattilalaaksontie 1, 02330 Espoo piresma@piresma.fi