Koronaviruksesta ja rajoituksista johtuen, voi toimitusaikoihin tulla muutoksia. 

Tilauksen käsittely

 

Tilauksenne käsitellään viipymättä tilauksen saapumisen jälkeen. Keskimääräinen toimitusaika liikunta- ja leikkivälineissä on 10 arkipäivää. Tilaustuotteissa, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta toimitusaika on n. 4 viikkoa. Ulkoleikkivälineiden ja puistokalusteiden toimitusaika on n. 6 viikkoa. Tarvittaessa tiedustele tilauksesi toimitusaikaa asiakaspalvelustamme p. 09 4390 200 tai info@piresma.fi

Jos tilaukseen tai toimitukseen liittyy erityistoiveita toimitustapojen, -ajankohtien tai yhteyshenkilöiden suhteen, voit lisätä tietoja tilauslomakkeen ”lisätietoja” -kenttään.

Tilauksesta toimitetaan automaattisesti tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Maksaminen

 

Yritykset ja yhteisöt:

Maksuehto on 21 päivää netto. Viivästyskorko 11,5%.

Toimitamme laskun e-laskuna tai postitse. Voitte jättää verkkolaskutusosoitteenne tilauslomakkeella joko sille tarkoitettuihin tietokenttiin tai lisätietoihin.

 

Yksityishenkilöt:

Yksityishenkilöiltä pyydämme maksun etukäteen joko verkkokaupassa suoraan maksuvälineiden avulla tai suuremmissa tilauksissa olemme yhteydessä asiakkaaseen laskeaksemme edullisimman toimitustavan.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Toimitusehdot:

Kertatoimituksen arvon ylittäessä 3400 euroa ilman arvonlisäveroa, toimitetaan tuotteet rahtivapaasti. Rahtivapausrajan alittavat tilaukset toimitetaan kuljetussopimustemme puitteissa halvimmalla tavalla.

Yksityishenkilöiden pakettitoimitukset toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen (K-Market, R-Kioski, Matkahuollon asiamies) ja yhteisöjen perille. Toiveet ja huomiot toimituksiin voi laittaa verkkokaupan kassan lisätieto -kenttään tai meille sähköpostitse info(at)piresmanet.fi

Keskimääräinen toimitusaika liikunta- ja leikkivälineissä on 10 arkipäivää.

Tilaustuotteissa toimitusaika n. 4 viikkoa.

Ulkoleikkivälineiden ja puistokalusteiden toimitusaika on n. 5 viikkoa.

HUOM. Koronarajoitukset voivat vaikuttaa tuotteiden saatavuuteen sekä toimitusaikoihin.

 

Kuljetusvauriot/Reklamaatiot:

Mahdolliset vauriot tai puutteet tilauksessa on välittömästi mainittava tavaran kuljettajalle ja merkittävä rahtikirjaan sekä ilmoitettava meille.

 

Palautukset:

Tavaroiden palautuksesta on aina sovittava meidän kanssamme. Mahdolliset sovitut palautukset on palautettava ALKUPERÄISESSÄ PAKKAUKSESSA.

 

® Oy Piresma Ab. Kattilalaaksontie 1, 02330 Espoo piresma@piresma.fi